Nieuws

Ons nieuws

Blijf betrokken rondom KB. Alles over ons prachtige familiebedrijf wordt belicht en onder de aandacht gebracht.

  • Alles
  • Klantverhalen
  • Over KB

Benjamin en Pascal, broers op pad

Pascal en Benjamin Koelewijn, de zonen van, hebben beide grote plannen. Tussen de twee broers zit 16 maanden leeftijdsverschil. De één is meer een denker, de ander een doener. Wat ze samen delen? De liefde voor het vak bronbemaling.

Lancering van ons 75 jarige jubileum magazine

Wij zijn super blij met ons magazine dat is uitgebracht ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan. In dit magazine blikken we terug naar het verleden, kijken we naar het heden – waarvoor we elke dag dankbaar zijn – én nemen we je mee naar de toekomst.

Klant aan het woord, Hommema Kathodische Bescherming

Hommema is van oorsprong een Fries familiebedrijf, opgericht in 1825. Het bedrijf is gespecialiseerd in aarding en bliksembeveiligingssystemen. In 1966 is het bedrijf verhuisd naar het centraler gelegen Wijk bij Duurstede.

Onze gloednieuwe website is online

Trots! Dat zijn wij op onze nieuwe website welke de afgelopen maanden is gerealiseerd. Hiermee kunnen wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers een uniek inkijkje geven binnen Koelewijn Bronbemaling.

Werken bij KB

Om in de toekomst succesvol te blijven, zoeken we nieuwe collega’s die met beide benen in en op de grond willen bouwen aan de wereld van morgen.

Wij hebben jou veel te bieden, zoals een inspirerende omgeving en volop mogelijkheden om jezelf te bijven ontwikkelen. Doe je mee?